Trabzonspor'da Pepe ne zaman dönecek? İşte çıkacağı ilk maç

Trabzonspor'da Nicolas Pepe için geri sayım başladı.

Trabzonspor'da Pepe ne zaman dönecek? İşte çıkacağı ilk maç

Trabzonspor’un sabırsızlıkla beklediği Pepe, bir süredir bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyordu. Yıldız oyuncunun, cuma günü oynanacak olan Adana Demirspor maçının ardından takımla antrenmanlara başlaması planlanırken sahalara döneceği kesin tarih de belli oldu.

Uzun uğraşlar sonucunda takıma kazandırılan Nicolas Pepe’nin sakatlığı ve fiziksel olarak eksiklikleri nedeniyle sahalara dönüşü moralleri bozmuştu. Trabzonspor’un 1 sezonluğuna kiralık olarak renklerine bağlarken yaklaşık 3.5 milyon Euro bütçe ayırdığı yıldız oyuncunun sezon başındaki kritik süreci kaçırması hayal kırıklığı yaratırken gözler geri dönüşüne çevrildi. Bir süredir çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Pepe, cuma günü takımın Adana Demirspor’la oynayacağı maçın ardından ise takımla çalışmalara başlayabilecek.

Fizyoterapistlerin yanı sıra fiziksel gelişim antrenörlerinin gözetimi altında bireysel idmanlarla güç depolayan oyuncu, pazartesiden itibaren takıma katılacak. Milli aranın tamamını hem idman eksiğini kapatmak hem de teknik direktör Nenad Bjelica’nın sistemine adapte olabilmek adına yoğun geçirecek olan başarılı oyuncunun, 23 Ekim’de oynanacak olan iç sahadaki Alanyaspor maçında ilk kez forma giymesi bekleniyor. Taraftarın sabırsızlıkla beklediği Pepe’nin mevkiisi de bu süreçteki çalışmalara göre kesinlik kazanacak.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler