Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Pepe kararı! Alanyaspor maçında...

Trabzonspor'da taraftarlar yıldız oyuncu için meraklı bekleyiş içinde.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Pepe kararı! Alanyaspor maçında...

Trabzonspor'da sezon başında Arsenal'den kadroya katılan ve fiziksel eksikliği sebebiyle önce takımdan ayrı çalışan, ardından kısmen takıma dahil olan Pepe'nin Alanyaspor maçında forma giyip giyemeyeceği merak konusu oldu.

BJELİCA, "HAZIR OLACAK" DEMİŞTİ

Trabzonspor'da görevine son verilen Hırvat Teknik Direktör Bjelica, daha önce yaptığı açıklamada milli ara sonrası dönüşü işaret ederek yıldız oyuncunun Alanyaspor maçında forma giyebilecek duruma geleceğini kaydetmişti.

pepe-trabzonspor.jpg

KISMEN TAKIMLA ÇALIŞTI

Bu hafta içi yapılan antrenmanların bir kısmında takımla birlikte çalışan yıldız oyuncunun fiziksel eksiklerini büyük ölçüde giderdiği ifade edildi.

AVCI, RAPOR İSTEDİ

Pepe'yi riske atmak istemeyen Abdullah Avcı'nın, sağlık ekibinden oyuncu için detaylı bir rapor istediği, Pazar günü oyuncunun kontrolden geçirilerek Alanyaspor maçı için bir karar verileceği öğrenildi.

abdullah-avci-trabzonspor.jpg

NİCOLAS PEPE KİMDİR?

Nicolas Pepe, 29 Mayıs 1995 tarihinde Fransa'nın Mantes-la-Jolie bölgesinde dünyaya geldi. Pepe'nin doğduğu bölgede yoğunlukla Senegalli, Nijeryalı, Faslı ve Türk kökenli aileler yaşıyor.

Pepe, gençlik döneminde FC Solitaires Paris Est ve Stade Poitevin FC takımlarının formalarını giydi. 2013 yılında ise Angers altyapısına katıldı ve profesyonel futbol kariyerine bu kulüpte başladı.

Kariyerinin ilk profesyonel sözleşmesini Angers kulübüyle imzalayan Pepe, o dönemde büyük bir umut olarak görülüyordu. O zamandan bu yana ise birçok farklı kulüpte boy gösterdi. US Orléans, Nice ve Lille gibi takımlarda futbol oynadıktan sonra, İngiliz devi Arsenal için ter dökmeye başladı.

pepe-trabzonspor-1.jpg

Fildişi Sahilli Nicolas Pepe, sağ kanat ve santrfor pozisyonlarında görev yapabiliyor. Arsenal'daki kariyeri boyunca 112 maçta 27 gol atma başarısı gösterirken, takım arkadaşlarına da 21 asist yaptı.

Ayrıca Pepe, Fildişi Sahili Milli Takımı'nı da temsil etmektedir. Milli formayı 37 kez giyerek 10 gol kaydetmiş ve ülkesini uluslararası arenada başarıyla temsil etmiştir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler