Trabzonspor'da paralar yattı

Trabzonsporlu futbolcular hafta başından itibaren alacaklarının hesaplarına yatması nedeniyle oldukça mutlu. Antrenmanlarda yüzleri gelen futbolcular başkan Muharrem Usta'ya Çaykur Rizespor galibiyetiyle cevap vermek istiyor. Özellikle yabancı futbolcular

Trabzonspor'da paralar yattı
Trabzonsporlu futbolcular hafta başından itibaren alacaklarının hesaplarına yatması nedeniyle oldukça mutlu. Antrenmanlarda yüzleri gelen futbolcular başkan Muharrem Usta'ya Çaykur Rizespor galibiyetiyle cevap vermek istiyor. Özellikle yabancı futbolcular bir anda gerçekleşen ödemelerden dolayı büyük bir şaşkınlık yaşarken, yönetim kuruluna teşekkür etti. Artık yüzlerin gülmesi sonrası oyuncular sadece futbola odaklanabilecek. Dün Trabzonspor ile teknik direktörlük için sözleşme imzalayan Sadi Tekelioğlu, futbolcularla Çaykur Rizespor maçı öncesi görüşme yaptı. Futbolcuları uyaran Tekelioğlu, "Hem kafa hem de ekonomik olarak rahatladınız. Bundan sonra sadece futbolu düşünün" dedi. 
 
Kayıp istemiyorum 
Te kel ioğlu 'nun ayrıca Çaykur Rizespor maçının önemli olduğunu da ifade ettiği görüşmede, "Devre arasına kadar 9 puan istiyorum. Puan kaybetme kredimizi çoktan doldurduk. Sizden en iyi oyununuzu oynamanızı istiyorum. Asla bahane istemiyorum. Devre arasına kadar 9 puan alırsak, ikinci yarı için daha da iddialı oluruz" ifadelerini kullandığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler