Trabzonspor'da para arayışı sürüyor!

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'da para arayışı sürüyor!

Haber61 - Spor Servisi

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Trabzonspor efsaneleri ile Trabzon’da görev yapan doktorlar geleneksel hale getirdikleri futbol müsabaklasında karşı karşıya geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi sahasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor yöneticileri de takip etti.

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu karşılaşma sırasında Haber61 mikrofonlarına hem maçı hem de Trabzonspor’daki son gelişmeleri değerlendirdi.

Doktorlar ile Trabzonspor efsaneleri arasında oynanan karşılaşmayı değerlendiren Sağıroğlu “Artık bu gelenek haline geldi. Önceden sürekli yenilince Trabzonspor takımı yenilenerek geldi. Ama bir değişiklik yok doktorlar dirençli halde. Trabzon bir futbol kentidir. Doktorlar da Trabzon’nun verdiği genetikle beraber mücadele ediyorlar. Onlar futbolcu olmadı okuyup doktor oldular. “ ifadelerini kullandı.

Hafta sonu oynanacak olan Erzurumspor karşılaşmasını da değerlendiren Sağıroğlu ”Trabzonspor bu sezon gösterdi ki sakatlık yaşansa da diğerleri o arkadaşlarını aratmıyor. Yapılan hamleler Trabzonspor’u yukarı yarışır hale getirdi. Eksiklikler var ama diğer arkadaşlar hissettirmeyecek diye düşünüyorum. Erzurum düşme hattında can havliyle oynayacaklar ama oynadığımız oyunun biraz üstüne koyarsak kazanırız.” Dedi.

Trabzonspor’un 31 Mart’ta yapması gereken ödeme için maddi kaynak arayışlarının sürdüğü belirten Ömer Sağıroğlu “450 Milyon gibi bir para bulduk, ödedik. Ay sonuna kadar yine bir ödeme var. İnşallah 31 Mart’a kadar o parayı bulur öderiz ve gelecek olan transfer yasağı tehlikesinden kurtuluruz. Başkan ve başkan yardımcımız para arıyor. İnşallah bulup ödeyeceğiz.” Şeklinde konuştuı.

Transfer konusunda sır vermeyen Sağıroğlu “Transfer konusunda Teknik kadro ve Futbol şubesi, alınacak, verilecek ve altyapıdan gelecek oyuncular dizayn ediliyor. Benim bu konuda bir şey söylemem doğru olmaz.” İfadelerini kullandı.

Son olarak yarın CAS’ta yapılacak olan duruşmayı değerlendiren Ömer Sağıroğlu “Savunmamızı daha önce yapmıştık. Bu davadan geriş dönülmesi mümkün değil. İyi hazırlanıp gidecek ekip. Adalet yerini bulur ve bizim tarafımıza sonuçlanır diye düşünüyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor