Trabzonspor'da oyuncular serbest mi kalacak?

Haber61.net / Spor Servisi- Trabzonspor'da yaşanan başarısız saha sonuçlarının nedenleri gün yüzüne çıkmaya başladı.Bordo Mavili kulübün ciddi bir mali borç yükü altında olduğu bilinirken futbolculara 2-3 aydır alacaklarının ödenmesinde sıkıntı yaşandığı

Trabzonspor'da oyuncular serbest mi kalacak?

Haber61.net / Spor Servisi- Trabzonspor'da yaşanan başarısız saha sonuçlarının nedenleri gün yüzüne çıkmaya başladı.

Bordo Mavili kulübün ciddi bir mali borç yükü altında olduğu bilinirken futbolculara 2-3 aydır alacaklarının ödenmesinde sıkıntı yaşandığı ortaya çıktı.

Ulusal medyada çıkan futbolcuların serbest kaldığı haberleri üzerine Haber61.net'in edindiği bilgiye göre Trabzonspor'un alacakları ödeme noktasında ciddi sıkıntılar yaşadığı belirtilirken serbest kaldıkları haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Futbolcular tarafından UEFA'ya alacakları konusunda herhangi bir başvuru yapılmadığı, başvuru yapılması durumunda yasal süreç olan 1 hafta içinde paralarının ödenmemesi halinde serbest kalma durumlarının olduğu öğrenildi.

BOSİNGWA SORUNU

Öte yandan Portekizli oyuncu Jose Bosingwa'nın alacakları konusunda ciddi sıkıntı olduğu ama oyuncun ile yapılan görüşmelerde bu sorun ortadan kaldırıldı.

Ayrıca iddia eidldiği gibi personel maaşlarının zamanında yatırılmadığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı maaşlarının günü gününe ödendiği kaydedildi.

Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler