Trabzonspor'da Orsic transfer sürecini anlattı! "Aynı gün kararımı verdim"

Trabzonspor'un yeni transferi Mislav Orsic, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'un Slovenya kampı hazırlıkları başladı.

Bordo mavililerin yeni sezona hazırlıklar kapsamında gittiği Slovenya'da yeni transfer Mislav Orsic, basın karşısında açıklamalarda bulundu.

Orsic'in açıklamaları şu şekilde,

"Kulüpler arasında görüşmeler uzun sürdü ama benim kararı almam çabuk oldu. Hocamızla görüştükten sonra neredeyse aynı gün kararımı verdim. Umuyorum hep birlikte iyi bir sezon geçireceğiz. Sezon sonunda da puan tablosunda nerede olacağımızı göreceğiz.

Bjelica ile Zagreb'de çalıştık. İyi bir ilişkimiz var. Kendisine büyük saygı duyuyorum. Zagreb'de iyi işler çıkardık. Burada da aynı başarıları elde etmeyi umuyoruz. Umarım sezon sonunda hep birlikte mutlu oluruz.

Hocamız beni burada görmek istediğini söyledi. Takımla ilgili bilgiler verdi. Başarılar kazanabileceğimizi anlattı. Bunları yapmak adına hep beraber hareket etmemiz gerek. Kamp dönemi arkadaşlarımızla birbirimizi tanımamız için iyi fırsat olacak.

Çıkan haberleri gördüm. Kolay durum değil. Hem kulüp hem de kendi adına konuşulması gerekenler var. Çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Çok iyi arkadaşlığımız var. Birçok gol ve asistlerimiz oldu. Onla tekrar oynama fırsatı bulursam mutlu olurum.

Trabzonspor taraftarının bana yaptığı karşılaşmadan dolayı teşekkür ederim. Gelmeden önce de taraftarın tutkusunu biliyordum. Bu bizim için ekstra motivasyon kaynağı.

Şampiyonluk kutlamalarını ben de görmüştüm. Özellikle gemilerden çok etkilenmiştim. Aynı başarıları tekrarlamayı umuyorum.

Bütün takım arkadaşlarım tarafından çok iyi karşılandım. Milli takımdaki arkadaşlarımız da aramıza katılınca hep birlikte çalışma fırsatı bulacağız. Birbirimizi daha iyi tanıyacağız.

İşimi yapmaya geldim. Şehir ile ilgili çok fazla soru sormadım. Ailem olduğu için nerede kalacağımı sordum. İşime yapmaya çalışacağım.

Temel pozisyonum sol kanat. Ama hocamızla daha önce ikinci santrfor olarak da görev yapmıştım. Nerede fırsat bulursam orada oynayacağım elbette.

Yemeklerle ilgili çok fazla tecrübe etme fırsatım olmadı. Genelde kulüpte yemekler yedim. Bununla ilgili bir sonraki görüşmemizde size daha fazla bilgi verebilirim."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler