Trabzonspor'da Orhan Ak kolları sıvadı! "Hedeflerimiz var"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın istifası sonrası göreve getirilen Orhan Ak, Süper Lig'de ve kupada hedefleri olduğunu söyledi.

Trabzonspor'da Orhan Ak kolları sıvadı! "Hedeflerimiz var"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna yardımcısı Orhan Ak oturmuştu.

Seçime kadar takımın başında olan Ak'a yeni bir görev biçilmişti. Yönetim yeni teknik adam için acele etmeyeceklerini belirterek sezonu Orhan Ak ile tamamlama kararı aldı.

Genç çalıştırıcı da kolları sıvadı. Ak "Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Bu sorumluluğun üstesinden geleceğiz. Önce Süper Lig sonra kupada çok önemli hedeflerimiz var" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da Orhan Ak kolları sıvadı! "Hedeflerimiz var"

Boğuşlu döndü
Orhan Ak'ın ekibine en önemli hamlelerinden biri Alper Boğuşlu'nun yeniden bordo-mavili kulübe dönmesi oldu. 1962 Akçaabat doğumlu olan Boğuşlu, 2 şampiyonluk kadrosunda yer alan bir isim.

İdmana devam
Süper Lig'de haftayı Kayserispor ile geçirecek bordo-mavili takım 1 günlük iznin ardından yeniden toplandı. Takımı sezon sonuna kadar çalıştıracak olan Orhan Ak yönetimindeki idman 1.5 saat sürdü. Bordo-mavili futbolcuların hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor