Trabzonspor’da Orhan Ak: Burası bizim ailemiz gibi oldu

Trabzonspor’un Adana Demirspor’u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından teknik sorumlu Orhan Ak, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’da Orhan Ak: Burası bizim ailemiz gibi oldu

Trabzonspor, Süper Lig’in 25. haftasında Adana Demirspor’u konuk etti.

Bordo mavililerin 4-1’lik üstünlüğünü teknik sorumlu Orhan Ak değerlendirdi.

Trabzonspor’a inanarak geldiklerini belirten Ak açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Bir haftalık süreçte olağanüstü durum yaşandı. Hocanın istifasından sonra duygusal veda durumu oldu. Zorlanmıştım. Dönebilmek kolay değil. Oyuncuların konsantre olabilmesi çok zor. Son maçtaki durumlardan sonra özgüven kaybı, taraftarların beklentilerini karşılayamamak özgüven kaybı ve tedirginliğe sebep oldu.

10 kişi kalmaları kötü oldu. Oyun yavaşladı. Top bizdeyken oyunu tehdit etmiyoruz. Hızlandırmıyoruz. İkinci yarı daha başka bir coşku daha konsantre olarak maça çıktık. Sonradan oyuna giren oyuncular kalitesini ortaya koydu. Bu ara böyle bir skora ihtiyacımız vardı.

Trabzonspor her zaman yarışıyor. Kazanma alışkanlığına devam etmeniz lazım. Maçı taraftarımıza ve hocamıza armağan etmek istiyorduk.

Gelirken korku ve kaygılar bütün gelindi. Ben Trabzonluyum. Buna rağmen birçok komplo teorileri üretti insanlar. Şuna hep inandık. Burası bir futbol şehri. Kazanacağımıza hep inandık. Hoca da inanmıştı. Taraftarlarımız hep destekledi. Biz burada çok güzel şeyler yaşadık. Zaten ekip böyle bir şey. Burası bizim için ailemiz oldu. Ailemizin parçası oldu. Sonu da güzel oldu. Ciddi bir araya giriyoruz. Bu ara içerisinde daha net açıklamalar yaparak kulüp önünü görecektir.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor