Trabzonspor'da Onur'un öncülük yapması bekleniyor 

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak'ın ilk adımı atarak kulübü için fedada bulunması ve diğer arkadaşlarına örnek olması beklentisi var.

Trabzonspor'da Onur'un öncülük yapması bekleniyor 

11 yıldır Trabzonspor'da forma giyen kaptan Onur Recep Kıvrak, Trabzonspor'un zorla olduğu dönemlerde mali anlamda fedakarlık yaparak takım arkadaşlarına örnek olmuştu. Yeni dönemde fedakarlık çağrısına oyunculardan olumsuz yanıt gelmesinin ardından gözler Onur Kıvrak'a çevrildi. 

Trabzonspor'un yeni sezon planlaması kapsamında içinde bulunduğu mali tablo nedeniyle yüksek maliyetleri olan oyuncularından feda talebinde bulunmuştu. Ancak feda çağrısına hiçbir oyuncudan olumlu yanıt gelmemişti. 

Oyuncuların Trabzon'da toplanmaya başlamasıyla birlikte Teknik Direktör Ünal Karaman, kulüp genel koordinatörü Özkan Sümer ve yönetiminde içinde bulunacağı ekip oyuncularla birebir görüşmeler yapacak ve gelecek sezon planlamasına yön verilecek. Trabzonspor cephesi ise bordo-mavili takımın kaptanı ve kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın bu konuda öncülük yapmasını beklerken, nasıl bir tavır ortaya koyacağı ise yapılacak olan görüşme sonrası netlik kazanacak. 

Eski başkan Muharrem Usta döneminde kendisinden istenen fedakarlığa gözü kapalı “Evet” diyen Onur’un, kulübün eski yönetimden kalan borç yüküyle boğuştuğu Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki bu döneminde de benzer fedakarlığı göstererek arkadaşlarına öncülük etmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor