Trabzonspor'da Onuachu'dan sakatlık açıklaması! Durumu ciddi mi?

Trabzonspor'da Nijeryalı yıldız Onuachu, Beşiktaş galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Onuachu'dan sakatlık açıklaması! Durumu ciddi mi?

Trabzonspor'da Nijeryalı yıldız Paul Onuachu, Beşiktaş'a karşı kazanılan 3-0'lık galibiyet sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Onuachu'nun maç sonu açıklamaları şu şekilde;

Çok güzel duygular. İlk maçınızda ilk golünüzü atıyorsunuz. Gurur verici. Bölesine derbide böyle dolu bir statta oynamak çok güzeldi. Tüm takım büyük mücadele örneği gösterdi. Taraftarlar da çok büyük destek verdi. Onlara da teşekkür ediyorum.

Santrfor olarak her zaman isteğimiz mücadele edebilmek ve gol atabilmek. Ben de taraftarlarımızın bana verdiği enerjinin karşılığını vermeye çalıştım. Gol de beni mutlu etti.

SAKATLIĞI İLE İLGİLİ KONUŞTU

Maç devam ederken yaşadığım bir sakatlıktı. İlk yarı bitene kadar riske girmemek için yüzde 100’ümü verememiştim. Çok ciddi değildi. Kötü olmasın diye kenara gelmek istedim.

BOYU İLE İLGİLİ GÖRÜŞÜ

Doğa size ne verdiyse onu o şekilde kabul etmelisiniz.

Kısa birinin yaptığını uzun birinin yapamadığını, uzun birinin yaptığını kısa birinin yapamadığını görebiliyorsunuz. Doğa size ne veriyorsa onu o şekilde kabul etmek gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler