Trabzonspor'da Onuachu için üst limit belirlendi!

Trabzonspor, Onuachu için 5 milyon Euro'nun üzerinde bir bedel ödemeye sıcak bakmıyor.
Trabzonspor'da Onuachu için üst limit belirlendi!

Yeni sezona güçlü bir forvet hattıyla başlamak isteyen Trabzonspor, geçtiğimiz sezon etkili bir performans sergileyen Paul Onuachu'yu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.

2023-2024 sezonunda bordo-mavili formayla 25 resmi karşılaşmaya çıkan Nijeryalı golcü, 17 gol ve 4 asistlik katkısıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Taraftarın sevgilisi hâline gelen Onuachu için kulübü Southampton ile temaslar sürüyor. Trabzonspor yönetimi, oyuncunun transferi için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Fatih Tekke'den Olumlu Rapor

Teknik direktör Fatih Tekke’nin de olumlu görüş belirttiği ve kadrosunda görmek istediği Paul Onuachu, yeniden Trabzonspor forması giymeye sıcak bakıyor. Bordo-mavili kulüp ile Southampton arasındaki görüşmelerde önemli mesafe kaydedildi. İngiliz ekibi bonservis bedelinde 10 milyon euronun altına inmeye hazırlanırken, Trabzonspor cephesi 5 milyon euronun üzerine çıkmak istemiyor. Görüşmelerin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor. 30 yaşındaki oyuncu için 3 yıllık bir sözleşme planlanıyor.

Southampton'da Beklentilerin Altında Kaldı

Geride kalan sezonda Southampton formasıyla toplam 28 resmi maça çıkan Onuachu, bu karşılaşmalarda 4 gol atıp 1 asist yaptı. Süreklilik yakalamakta zorlanan deneyimli forvet, toplamda 1.108 dakika sahada kaldı.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir