Trabzonspor'da Onuachu belirsizliği! Kalacak mı? Gidecek mi? İşte son yaşananlar

Trabzonspor'da Paul Onuachu'nun kalıp kalmayacağı büyük bir merak konusu.

Trabzonspor'da Onuachu belirsizliği! Kalacak mı? Gidecek mi? İşte son yaşananlar

Trabzonspor'un sezon başında İngiltere'nin Southampton takımından 1 yıllığına kiraladığı Paul Onuachu'nun takımda kalıp kalmayacağı büyük bir merak konusu.

Süper Lig'de 21, Türkiye Kupası'nda ise 4 maç olmak üzere toplamda 25 karşılaşmada Trabzonspor forması giyen Onuachu, 1.765 dakika süre aldı. Nijeryalı golcü, Süper Lig'de 15 gol ve 4 asist, Türkiye Kupası'nda ise 2 gol kaydederek toplamda 17 gol ve 4 asist üretti. Sezonu Trabzonspor’un en golcü oyuncusu olarak tamamlayan tecrübeli futbolcu, performansıyla hem taraftarların hem de camianın büyük beğenisini kazandı.

Taraftarlar Onuachu'nun Kalmasını İstiyor

Bordo-mavili taraftarlar, golcü oyuncunun takımda kalması için sosyal medya aracılığıyla yönetimden birçok kez talepte bulundu. Trabzon ve Trabzonspor'a olan sevgisini sık sık dile getiren Onuachu'nun da takımda kalmak istediği konuşuluyor.

Trabzonspor Doğum Gününü Kutladı

Trabzonspor Kulübü, bugün yaptığı bir paylaşımda golcü oyuncunun doğum gününü kutladı. Paylaşımda, "Bugün 30 numaralı oyuncumuz Paul Onuachu’nun doğum günü. Mutlu yıllar Onuachu" ifadelerine yer verildi.

Onuachu'dan paylaşım

Takımdaki durumu merakla beklenen Onuachu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, çantalarıyla çekilen fotoğrafını "Her şeyin en iyisini yapıyorum. Bana hangi kartları verdiğin önemli değil. Tanrının beni neden oyunda tuttuğunu sana göstereceğim" notuyla paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler