Trabzonspor’da Onazi bilmecesi

Trabzonspor’un kafası Onazi konusunda karışık.

Trabzonspor’da Onazi bilmecesi

Haber61 - Spor Servisi - Süper Toto Süper Lig İlhan Cavcav sezonuna galibiyet ile başlayan Trabzonspor’da transfer tarafında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Kadroya yapılacak transferlerin yanı sıra takımdan ayrılacak oyuncular için çalışmalar devam ediyor.


Onazi'nin Nijerya Milli Takımı'nda oynama sayısının Premier Lig için yeterli gelmediği, Birmingham'ın sorunu çözmeye çalıştığı ifade edildi. Trabzonspor, Onazi'nin satışı gerçekleşirse 4.5 milyon Euro bonservis bedeli alacak.

Ancak teknik direktör Ersun Yanal’ın bu durumdan memnun olmadığı gelen bilgiler arasında. Başkan Usta ile görüşen Yanal’ın Onazi’nin gitmesi durumunda orta sahaya takviye istediği öğrenildi. Usta’nın ise Yanal’a devre arasına kadar bu şekilde mücadele etmesini, ara transfer döneminde mutlaka transfer yapacağı sözünü verdiği öğrenildi.

ANTRENMANA ÇIKTI

Öte yandan Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi, Trabzonspor’un ligin 2. Haftasında Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıkları kapsamında bu akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmana katıldı. Bordo mavili kulüpten henüz durumla ilgili bir açıklama yapılmazken Ersun Yanal Konyaspor maçı sonrasında Onazi ile ilgili olarak “Onazi kulüplerin anlaşması sonrasında transfer oluyordu. Ama İngiltere’deki kurallar doğrultusunda bir takım sıkıntılar var. Pazartesi beli olacak. Olmama ihtimali var. Olmazsa bizle çalışmalara başlayacak.” ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor’da Onazi bilmecesi

Trabzonspor’da Onazi bilmecesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor