Trabzonspor, Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde Alanyaspor'u Zubkov, Sikan(2) ve Banza'nın golleriyle 4-3 mağlup etti.
Bordo mavili takıma Okay Yokuşlu maç sonu açıklamalarda bulundu.
Yokuşlu'nun açıklamaları şu şekilde:
Maça çok iyi başladık ve golleri de bulduk zaten. Zaman zaman zor durumlara da düştük ama önemli olan takımın reaksiyon verebilmesiydi. Dört güzel gol attık. Kazandığımız için mutluyuz.
Kariyerimde daha çok orta saha oynadım. Ama zaman zaman yurt dışında stoper olarak da görev yaptım. Savić'in sakatlığı vardı. Fatih Hoca'nın taktikleri doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışıyorum. Stoper oynamaktan dolayı da gayet memnunum.
Fatih Hoca ile beraber bir oyun şablonumuz var. Bunu her oyuncuya aşılamaya çalışıyor. Önümüzdeki sezon için umut vadeden şeyler görüyoruz. O yüzden bütün oyuncular olarak hocamızın dediklerini yapmaya çalışıyoruz.
Kupa bizim için çok önemli. Ligde de gelebileceğimiz en iyi yere gelmek istiyoruz. Son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var, en iyi şekilde tamamlayacağız.
U19 takımı çok iyi mücadele ediyor. Biz de takip ediyoruz. Başkanımız ve yöneticilerimiz de finale destek vermeye gidecek. Umarım onlar da Trabzonspor ve millî takım formalarını terletecek. Hepimiz bu yoldan geçtik. İnşallah Türk futbolu onlara uygun ortamı sağlar, hem de onlar hedefledikleri noktalara gelir.
Penaltı pozisyonuna gelene kadar saha içinde farklı şeyler de var. Bizim bunlara odaklanıp düzeltmemiz gerek.
Kaynak: