Trabzonspor'da ödeme sıkıntısı

Biriken ödemeler varken oyunculardan “alacağımız yoktur” belgesi istenecek   Trabzonspor'da yaklaşan yıl sonu nedeniyle "Borçsuzluk Belgesi" krizi baş gösterdi. Yıl sonlarında TFF Kulüp Lisans Sistemi ve UEFA Fair Play kuralları nedeniyle oyunculara "alac

Trabzonspor'da ödeme sıkıntısı
Biriken ödemeler varken oyunculardan “alacağımız yoktur” belgesi istenecek
 
Trabzonspor'da yaklaşan yıl sonu nedeniyle "Borçsuzluk Belgesi" krizi baş gösterdi. Yıl sonlarında TFF Kulüp Lisans Sistemi ve UEFA Fair Play kuralları nedeniyle oyunculara "alacağımız yoktur"  belgesi imzalatmak zorunda olan Bordo Mavililerde yapılamayan ödemeler sorun oluşturuyor.
 
Takım içerisinde bazı oyuncuların bu belgeyi imzalamaya yanaşmadıkları, böyle bir durum karşısında ise lisans ve kriterler anlamında ciddi problemlerle karşılaşılabileceği vurgulandı. Yönetimin ise oyunculara borçsuzluk belgesi imzalatma işi Sportif Direktör Süleyman Hurma'ya devrettiği belirtildi. Hurma'nın alacakları biriken oyunculara karşılık nasıl bir ikna yöntemi uygulayacağı ve imzaları ne şekilde tamamlayacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler