Trabzonspor'da Ocak ayı tehlikesi! 4 oyuncu...

Trabzonspor'un 4 oyuncusu Afrika Uluslar Kupası için davet bekliyor.

Trabzonspor'da Ocak ayı tehlikesi! 4 oyuncu...

Fildişi Sahil'nde temmuz ayında oynanması planlanan 34'üncü Afrika Uluslar Kupası ev sahibi Fildişi Sahili'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Ocak 2024'e ertelenmişti. Ocak ayında başlayacak turnuva için Trabzonspor'dan 4 isim davet bekliyor.

TRABZONSPOR'DA 4 HÜCUMCU GÖREV BEKLİYOR
Sezona inişli çıkışlı bir grafik sergileyerek başlayan Trabzonspor'da Mısırlı Mahmoud Hassan Trezeguet, kadro dışı kalan Gineli Fode Koita ve yeni transferler Nijeryalı Paul Onuachu ile Fildişi Sahilli Nicolas Pepe turnuvada görev almak için teknik direktörlerinden davet bekliyor.

Ligde Kasımpaşa maçından önce gol yollarında sorun yaşayan bordo-mavili takım, oyuncuların milli davet alması durumunda hücumda nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Trabzonspor'un 14 Ocak - 11 Şubat tarihleri arasında maç yapacağı takımlar:

Antalyaspor (D)

Galatasaray

Rizespor (D)

Kasımpaşa

Beşiktaş (D)

Hatayspor

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler