"Trabzonspor'da o oynamaya başlayınca kimse başkasını konuşmayacak"

Eski futbolcu Hakan Ünsal Trabzonspor'u değerlendirdi

"Trabzonspor'da o oynamaya başlayınca kimse başkasını konuşmayacak"
Galatasaray'ın eski futbolcularından Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, Trabzonspor hakkında değerlendirmede bulundu.

Bordo mavililerin ikinci yarıda gösterdiği çıkışın en önemli etkeninin Olcay Şahan olduğunu söyleyen Ünsal ayrıca takımda en beğendiği oyuncunun Abdulkadir Ömür olduğunu söyledi.

İşte Ünsal'ın açıklamalar;

Ligin ilk yarısında önemli oyuncular transfer etmişlerdi ancak yapısal anlamda sıkıntıları vardı. 3 tane yeni transfer ve 1 tane formunu yükselten oyuncu oldu ve bu oyuncular defansif anlamda iyi işler yapıyordu, Mas da ofansif açında iyiydi ama bu oyuncular mı Trabzon’u bu noktaya getirdi dersen hayır derim. Bence tek bir oyuncu yaptı bunu, o da Olcay Şahan. Olcay çok iyi oynuyor ama daha iyisini yapabilir. Trabzon ligin ilk yarısında kontra atak bile yapamıyordu şimdi bu kontra atakları, hızlı geçiş hücumlarını çok iyi yapmaya başladı. Bunun sebebi de Olcay Şahan. Olcay Şahan aynı zamanda kalitesinin altında performans gösteren oyunculara da katkı veriyor. Tecrübesiyle, sorumluluk almasıyla, ağabeylik yapmasıyla o oyuncularında özgüvenini arttırıyor. Belki ligin ilk yarısında Trabzon deplasmanına direk 3 puan yazılıyordu ancak şuanda bu durum değişti. Trabzonspor deplasmanına artık kimse kafadan 3 puan yazamaz. Şampiyonluk yarışında kritik maçlardan biri de Trabzonspor maçları artık. Bu Trabzonspor bütün planları bozar. Trabzonspor’da en beğendiğim oyuncu Abdulkadir Ömür. Bence o oynamaya başladığında kimse Yusuf’u Olcay’ı falan konuşmayacak, herkes onu konuşacak. Ersun Hoca gibi birinin de onun başında olması çok önemli. Eğer gerekli gelişimi gösterirse önümüzdeki 10 yıl onu konuşuruz.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler