Trabzonspor'da o isme adaylık baskısı iddiası!

Trabzonspor'da yaklaşan Divan Başkanlık Kurulu seçimi öncesi yeni gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonspor'da o isme adaylık baskısı iddiası!

Trabzonspor'da 2 Mart'ta yapılacak olan Divan Başkanlık Kurulu seçimi için 5 isim adaylığını açıklamış durumda.

Şu ana kadar aday olan isimler Emin Kahraman, Hayrettin Hacısalihoğlu, Yusuf Ziya Yılmaz, Mahmut Ören ve Yaşar Aşçıoğlu.

Bordo mavililerde Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı için kulislere yeni bir iddia daha düştü.

İyi Parti'nin Trabzonlu Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin'e camianın önde gelen isimleri tarafından "aday ol" baskısı yapıldığı öne sürüldü.

Kuleyin, daha önce Haber61'e yaptığı açıklamada, "Şu anda bir siyasi partinin genel başkan yardımcısıyım. Trabzonspor'un benim için üst kimliği var. Partimde de Trabzonsporluluğum ile anılırım. Şu anki konumun, Divan Başkanlığı için uygun değil. Trabzonspor Divan Başkanlığı önemli bir makamdır. Trabzonspor Divan Üyeleri doğru ismi bulacaktır. Ali Sürmen Bey'e de katkıları için teşekkür ederim. Aday değilim" ifadelerini kullanmıştı.

kru-kuleyin.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler