Trabzonspor'da Nwakaeme rüzgarı! Takımı sırtladı!

Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı AEK karşısında takımını sırtlayan isim oldu.

Trabzonspor'da Nwakaeme rüzgarı! Takımı sırtladı!

Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Nwakaeme, Sparta Prag maçında çalım şov yapmıştı. AEK’ya karşı da topu rakibe vermedi. Trabzonspor, deplasmanda 3-1 yendiği AEK'ya evinde 2-0 kaybetmesine rağmen turu atladı ve adını play-off'lara yazdırdı. Abdülkadir Ömür sakatlanınca sağ kanatta yerine Yusuf Sarı girdi.

Trabzonspor, deplasmanda 3-1 yendiği AEK'ya evinde 2-0 kaybetmesine rağmen turu atladı ve adını play-off'lara yazdırdı. Abdülkadir Ömür sakatlanınca sağ kanatta yerine Yusuf Sarı girdi. Genç futbolcu çok top ezdi. Bütün yük sol kanattaki Anthony Nwakaeme'ye kaldı. Nijeryalı futbolcu iyi bir gününde olmayan Trabzonspor'un Jose Sosa ile birlikte ayakta kalan ismiydi.

TAKIMI RAHATLATTI

Nwakaeme topu ayağına her aldığında ya tehlikeli oldu ya da oyunu soğuttu. AEK'nın ritim bulmasını engelleyen 30 yaşındaki futbolcu uzatma dakikalarda da süreyi eriterek turu getirdi. Nwakaeme bir önceki turda oynanan Sparta Prag maçında da 7 dakikalık uzatmada attığı çalımlarla farkını göstermişti. Topu iyi saklayıp, Trabzonspor'u rahatlattı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor