Trabzonspor'da Nwakaeme Müjdesi: Beşiktaş Derbisi Öncesi Takıma Dönüyor
Trabzonspor’da alt baldır bölgesindeki sakatlık nedeniyle son 3 resmi karşılaşmada görev alamayan Anthony Nwakaeme’den sevindirici haber geldi. Bir süredir bireysel antrenmanlarını sürdüren deneyimli futbolcunun, Beşiktaş maçı öncesinde takımla birlikte saha çalışmalarına dahil olacağı öğrenildi.
Sağlık Kurulu Son Kararı Verecek
Sakatlık sürecini büyük oranda atlatan Nijeryalı oyuncu için kulübün sağlık birimleri titiz bir program uyguluyor. Maçtan bir gün önce tedbir amaçlı kapsamlı bir kontrolden geçirilecek olan Nwakaeme'nin fiziksel durumu yakından takip edilecek.
Teknik Ekibe Rapor Sunulacak
Sağlık kurulunun yapacağı son değerlendirmelerin ardından, oyuncunun derbi kadrosunda yer alıp almayacağına dair teknik heyete rapor sunulacağı belirtildi. Nwakaeme'nin takıma dönüşü, kritik maç öncesi teknik direktörün elini güçlendirecek önemli bir gelişme olarak kaydedildi.
Kaynak:
