Trabzonspor'da Nizamettin Algan'a veda

Hayatını kaybeden Trabzonspor'un kurucu üyesi, eski asbaşkanı, eski sicil ve divan kurulu başkanı Nizamettin Algan'a veda töreni düzenlendi.

Trabzonspor'un kurucu üyesi, eski asbaşkanı, eski sicil ve divan kurulu başkanı Nizamettin Algan hayatını kaybetti.

Bordo mavili kulübün "Trabzon sporunun çınarı" olarak nitelendirdiği Nizamettin Algan için veda töreni düzenlendi.

Törene Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, eski başkanlar Ahmet Celal Ataman ve Ahmet Ağaoğlu, oyuncular Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen, teknik Direktör Nenad Bjelica ve kulüp üyeleri katıldı.

trabzonsporda-nizamettin-algana-veda.jpeg

Törende konuşan ve "Trabzonspor Kulübü'nün kuruluş yıllarında çok önemli görevler alan Nizamettin Amcamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz" diye sözlerine başlayan Bordo-Mavili kulübün Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, "Moralimiz bozuk, tansiyonlu bir şekilde yanına ne zaman gitsek rahatlamış bir şekilde geri dönerdik. Olaylara çok farklı bir bakış açısı vardı. Bize her zaman yol gösterici olmuştur. Kendisine tekrar rahmet diliyorum. Tüm camianın başı sağ olsun" dedi.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ise "Yaşının ilerlemiş olmasına rağmen benim ondan aldığım büyük dersler oldu. Trabzonspor’a ufak bir katkımız olduysa onun bize gösterdiği yolda yürümekten dolayı Trabzonspor’a katkımız olmuştur. Tüzük konusunda o kadar hassastı ki ilerlemiş yaşına rağmen komisyonlara bu tüzüğü okur, bilgi verir ve hatalarımızı düzeltirdi. 'Camiaları yücelten başarısı kadar değerlerine saygıdır' derdi" diye konuştu.

Trabzonspor'da Nizamettin Algan'a veda

Trabzonspor'da Nizamettin Algan'a veda

Trabzonspor'da Nizamettin Algan'a veda

Trabzonspor'da Nizamettin Algan'a veda

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler