Trabzonspor'da Mustafa Denizli sesleri!

Trabzonspor'da, teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından camia içinde yeni teknik direktörün kim olacağı konusu tartışılmaya başlandı. Akıllara gelen ilk isim ise Mustafa Denizli oldu.    Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıos

Trabzonspor'da Mustafa Denizli sesleri!
Trabzonspor'da, teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından camia içinde yeni teknik direktörün kim olacağı konusu tartışılmaya başlandı. Akıllara gelen ilk isim ise Mustafa Denizli oldu. 
 
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, art arda alınan başarısız sonuçlar ve teknik direktör Shota Arveladze'nin, muhalif kanat ile yemek yediği iddiaları üzerine teknik direktör Shota Arveladze ile yolları ayırdı. Gözler Trabzonspor'un başına kimin geleceğine çevrildi. 5-6 Aralık'ta yapılacak olan kongreye kadar takımı Gençlik Geliştirme Merkezi Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu'nun çalıştırması beklenirken, kongre sonrası Mustafa Denizli ismi ağırlık kazanmaya başladı.
 
BAŞKAN ADAYLARI MUSTAFA DENİZLİ İSMİNE SICAK BAKIYOR
 
Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak olan kongrede başkan adaylığını açıklayan Celil Hekimoğlu ve adaylıklarını resmi olarak yakın zamanda açıklamaları beklenen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta da Mustafa Denizli ismine sıcak bakıyor. Camiada ön plana çıkan ilk isimlerin başında gelen Mustafa Denizli'nin, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından Trabzonspor'u da şampiyon yaparak 4 büyükleri şampiyon yapan teknik adam olarak Türk futbol tarihindeki yerine alacağı düşüncesi de ağırlık kazanmış durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor