Trabzonspor'da Murat Cem ve Ahmetcan umut verdi

Trabzonspor, Boluspor'u 1-0 geçerken futbolcuların performansları vasat bir görüntü ortaya koysa da genç isimler Murat Cem Akpınar ile Ahmetcan Kaplan gelecek adına ümit verdi.

Trabzonspor'da Murat Cem ve Ahmetcan umut verdi

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında kendi sahasında Beypiliç Boluspor’u ağırlayan Trabzonspor adını bir üst tura yazdırırken genç futbolcular Murat Cem Akpınar ve Ahmetcan Kaplan’nın gösterdikleri performans ümit verdi.

Trabzonspor'un yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı mücadelede stoper olarak görev yapan Ahmetcan Kaplan 90 dakika süre aldı. Saha içinde soğukkanlı tavırlarıyla ve çabukluğu ile alkış alan 18 yaşındaki futbolcunun performansı beğenildi.

Trabzonspor forması ile bu sezon ilk  kez resmi müsabakaya çıkan Murat Cem Akpınar ise 78 dakika oyunda kaldı. 22 yaşındaki orta saha, oynadığı süre içerisinde yaptığı preslerle, çabukluğuyla ve mücadelesiyle göz doldurdu.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor