Trabzonspor'da milli gurur

Bordo mavili takım bir çok futbolcusunu milli takımlara gönderdi.

Trabzonspor'da milli gurur
Ay-Yıldızlılar’ın, İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile oynayacağı hazırlık maçları için Uğur Demirok, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür’ü milli takıma gönderen Bordo- Mavililer, oyuncularının performanslarını yakından takip edecek. Toplamda 4 futbolcusunu A Milli Takım’a gönderen ve bu konuda zirvede yer alan Bordo- Mavililer, bu gururun mutluluğunu yaşarken, ilk kez Ay-Yıldızlı formayı giymeye hazırlanan Abdülkadir’in de oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi.

Başta teknik direktör Rıza Çalımbay olmak üzere Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak gibi takımın tecrübeli isimlerinin 18 yaşındaki futbolcuya destek verdiği belirtilirken, Başkan Muharrem Usta’nın da kadro açıklanır açıklanmaz oyuncularını arayarak tek tek tebrik ettiği kaydedildi. A Milli Takım’ın teknik direktörü Mircea Lucescu’nun da Bordo-Mavili oyunculara oldukça güvendiği ve hazırlık maçlarında bu isimlere şans vereceği öğrenildi.

Yabancılarıda milli görevde

Karadeniz ekibi, bu isimlerin yanı sıra Onazi’yi Nijerya, Novak’ı Çekya ve Hubocan’ı da Slovakya milli takımlarına gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler