Trabzonspor’da milli aranın yıldızı o oldu!

Trabzonspor’un yıldız ismi milli arada kendini gösterdi.

Trabzonspor’da milli aranın yıldızı o oldu!

Trabzonspor’da Milli ara döneminin yıldızı olarak parlayan isim, Abdullah Avcı'nın dönüşünden büyük bir mutluluk duyanlardan biri olan Abdülkadir Ömür.

24 yaşındaki bu genç yetenek, Avcı'nın ilk döneminde adeta yeniden doğmuş ve şampiyonluk sezonunda takıma önemli katkılarda bulunmuştu.

Bjelica'nın göreve gelmesiyle zaman zaman performansında düşüşler yaşayan Abdülkadir, şimdi tekrar yükselişe geçmek, ilk 11'in vazgeçilmezi olmak ve uzun vadede A Milli Takım'a geri dönmek istiyor.

Milli ara dönemini son derece verimli bir şekilde değerlendiren ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde tek bir antrenmanı bile kaçırmamış olan Abdülkadir Ömür, Alanyaspor maçında Abdullah hoca için en önemli kozlardan biri olacak.

TRABZONSPOR’DA 6 EKSİKLİ ANTRENMAN

abdulkadir-omur.webp

Bordo-Mavililer, Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürmek için basına açık bir antrenman gerçekleştirdi.

Ancak antrenmana Orsic, Hüseyin, Fernandez ve Bakasetas gibi sakatlıkları bulunan oyuncular ile bileğinde ağrı yaşayan Trezeguet ve gribal enfeksiyon geçiren Bardhi katılamadılar.

Özel bir program dahilinde çalışmalarını sürdüren Nicolas Pepe ise hem takımla çalışmalara katıldı hem de bireysel antrenmanlarını gerçekleştirdi. Bu eksikliklere rağmen, Bordo-Mavililer Alanyaspor maçına yönelik hazırlıklarına devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler