Trabzonspor'da Milan maçı gerçeği! Anlaşmanın detayı ortaya çıktı

Trabzonspor'da Muharrem Usta başkanlığı döneminde Sosa transferi yapılmış, Trabzonspor ile Milan arasında gösteri maçı yapılacağı açıklanmıştı. Anlaşmanın detayları ortaya çıktı.

Trabzonspor'da Milan maçı gerçeği! Anlaşmanın detayı ortaya çıktı

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Sosa'nın transferinde yapılan sözleşme gereği İtalya'nın Milan kulübüyle hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Hacısalihoğlu, "Sosa'nın transferinde yapılan sözleşme de Türkiye'de bir maç yapılması konuşulmuş. Bu yapılacak olan maç sonucu Milan kulübüne 1 Milyon Euro ödeme yapılacak. Şayet maç yapılmazsa yine 1 milyon Euro ödeme yapılacak. Milan ile İstanbul'da bir hazırlık maçı oynayıp, taraftarlarımızla Olimpiyat Stadyumunda buluşma onları mutlu etmek hem de bu sözleşmenin gereğini yerine getirmeyi düşünüyoruz. Planlanmış bir tarih yok ama sezon başlamadan bunu yapmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler