Trabzonspor'da Meunier açıkladı! "Sadece 5 dakika sürdü..."

Trabzonspor'un Belçikalı yıldızı Meunier basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor ara transfer döneminde Dortmund'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Thomas Meunier, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili ekibin yıldızı, bugün (Perşembe) Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Meunier'in açıklamaları şu şekilde;

"Takım arkadaşlarımın hakkını vermek istiyorum"

Benim zaten hep yaptığım şey kendimden beklentilerimi yüksek tutmak. Benim beklentim her zaman her şeyimi vererek takıma yardım etmekti. Yeni başarılar kazandığınızda bütün tek sorumlusu siz olmuyorsunuz. Çok iyi takım arkadaşlarım. Takım arkadaşlarımın hakkını vermek istiyorum. Bu katkı onların sayesinde. Tüm hareketlenmelerin doğru olduğunu görebiliyorsunuz. Takımda gördüğüm şey adanmışlık. Takım arkadaşlarımızın kalitesi sayesinde yükseliyoruz.

"24 yaşıma kadar hücum oyuncusu olarak oynadım"

İçimde bir santrafor oyuncusu var. Her zaman hücuma destek veren bir oyuncu olmuştum. 24 yaşına kadar böyle oynadım. Bir anda beni bek oyuncusu olarak kullanmaya karar vermişlerdi. Bu değişim sayesinde yeteneklerimi daha iyi kullanma fırsatı buldum.

"Transfer görüşmeleri 5 dakika sürdü"

Bende buraya gelmeden önce hocayla yapmış olduğum görüşme sonrasında karar verdim. Öz güvenli şekilde takımın neler yapacağını bana anlattı. Hırsı seven biriyim. 'Kupayı kazanacağız' dedi, bunları yapacağız diye konuştu. Bu hırs ve öz güven beni etkiledi. Neleri yapabileceğimizin farkındayız. Transfer görüşmeleri sadece 5 dakika sürdü.

meunier.webp

Türkiye ligi hak ettiği değeri görmeyen bir lig. Büyük liglerde de oyandım. Belçika Liginde son dönemlerde yetenekli isimlerin çıktığını görebiliyoruz. Kulüplerinde hak ettiği değeri görmemesiyle birlikte aslında üst liglerle mücadele edecek kadar yetenekli kaliteli olduğu ifade edilebilir.

"Gittiğim her yerde dilleri öğrenmek istiyorum"

Adaptasyon süreci şöyle oldu. Takımda yabancı arkadaşlarımız da var. Bazı dilleri onlarla konuşabiliyoruz. Türk oyuncularla da İngilizce olarak konuşabiliyoruz. Takıma daha iyi adapte olabilmek isteklerimden biri. Gittiğim her yerde dilleri öğrenmek benimsemek istiyorum.

"Buradaki bazı imkanları Dortmund'da bile bazen bulamıyorsunuz"

Trabzon beklentimden çok daha iyi bir şehir. Herkes size yardımcı olmak istiyor. Buradaki sağlık ekibimiz ve tesis çok profesyonel. Burası zaten oyuncular için profesyonel şekilde hazırlanmış. Buradaki bazı imkanları Dortmund'da bile bazen bulamıyorsunuz.

İşlerin istediğimiz gibi gitmediği zamanlarda oldu. Bireysel anlamda Dortmund’da geçirdiğim zamanları her zaman güzel ve iyi durumda kalacak. Bazen parçaları doğru yapsanız da işler yolunda gitmez. Dortmund’da herkes elinden geleni yapmaya çalıştı. Benim adıma da bu oldu. Taraftarı ve takımı her zaman iyi hatırlayacağım.

"Takım arkadaşlarım taraftarların tutkusunu anlattı"

Buraya geldiğim andan itibaren takım arkadaşlarım bana buradaki taraftarın ne kadar tutkulu olduğunu anlattı. Durağanlığı seven biri değilim. Taraftarın o anları bizimle beraber yaşadığını görmek beni çok mutlu ediyor.

Dolu bir stadyum görmek en büyük istediğim. Maçı yaşayacağız. Sahada o enerjiyi ve tutkuyu yaşayabilmek istiyorum. Pazar günü umuyorum ki güzel bir maç olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler