Trabzonspor'da Mendy kararı! Transfer dönemine kadar...

Trabzonspor'da Mendy transfer dönemine kadar yeni görev yerinde mücadele edecek.

Trabzonspor'da Mendy kararı! Transfer dönemine kadar...

Trabzonspor'un başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, takımının savunmasında önemli bir değişiklik yaparak futbolseverleri şaşırttı. Avcı, mevcut dört as stoperi Hüseyin Türkmen, Joaquin Fernandez, Filip Benkovic ve Rayyan Baniya'ya rağmen, son iki maçta savunmanın merkezinde ön libero Batista Mendy'yi tercih etti.

60 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, Mendy'nin savunmadan oyun kurma ve takım şekillendirme yeteneklerinden oldukça memnun. Bu nedenle, 11 Ocak 2024'te başlayacak ara transfer dönemine kadar takımda Mendy ile devam etme kararı aldı.

Bu süre zarfında Trabzonspor yönetimi, Avcı'nın belirlediği geniş listeden yurt dışı stoper adayları arasından seçim yaparak takıma yeni bir isim katmayı planlıyor. Avcı'nın bu stratejik hamlesi, takımın savunma dinamiklerini nasıl etkileyecek merak konusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler