Trabzonspor'da Mehmet Can Aydın açıkladı! "İstanbul benim için zor olur"

Trabzonspor'da Mehmet Can Aydın açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Mehmet Can Aydın, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mehmet Can Aydın'ın açıklamaları şu şekilde;

Genç oyuncuyum. Genç oyuncuların oynaması gerek. Buraya savaşmaya geldim. Şu an iyi gidiyor. İnşallah da böyle gidecek.

Almanya'da futbol kalitesi çok yüksek. Süper Lig'de son 5-10 yılda seviye olarak yükseldi. Çok fark hissetmiyorum. Rakiplerimiz iyi. Beşiktaş maçında Ante Rebic benim karşımda oynadı. Türkiye'de de kalite çok yükseldi.

Kiralık olarak geldim ama kendimi Trabzonspor'a ait hissediyorum. Çok mutluyum. Trabzonspor da isterse burada kalmayı düşünüyorum.

mehmet-can-aydin.jpg

Hocama minnettarım. Bana güvendi. Antrenmanlarda iyi çalışıyoruz. Beşiktaş'a karşı çok iyi maç çıkardık. Böyle devam etmemiz gerek.

İki sezondur sağ bek oynuyorum. Daha önce forvet oynuyordum. Şu an sağ bek oynamayı seviyorum. Nerede görev verilirse takıma yardım etmeye devam edeceğim.

Son 1-2 hafta çok iyi transferler yaptık. Ondan dolayı da çok iyi oynuyoruz. Buradaki Eren, Abdülkadir ve Uğurcan ağabeyi milli takımdan tanıyordum. Burası benim için çok zor olmadı. Allah onlardan da razı olsun.

Her Türk oyuncunun hayalidir Milli Takım. Çalışmaya devam edeceğim. İnşallah bir gün o formayı giyerim.

Edin Visca bana çok yardımcı oluyor. Saha içinde de konuşuyoruz. Savunmaya yardım ediyor. Pepe de çok büyük oyuncu. Şu anda antrenmanda da fazla oynamadık. Onunla oynamak da büyük gurur olur.

mehmet-can-aydin-1.jpg

Schalke taraftarı Almanya'nın en büyük taraftarlarından. Ama Trabzonspor'un taraftarı başka ve değişik. Onlar bizi, biz de onları seviyoruz. Trabzonspor onlar olmadan olmaz.

Almanya'daki en iyi arkadaşlarım Trabzonlu. Trabzon'u çok severim. Sakinliği severim. İstanbul benim için zor olur. Ailem de burayı seviyor. Buraya gelip burada kalmak istiyorlar.

Çoğu oyuncu Türkiye'ye gelince çalışmayı bırakıyor. Ben geldim, çalışmaya devam ediyorum. Nerede oynarsanız oynayın, çalışmadan olmaz. Genç oyuncuyum, hatalarımız var. Trabzonspor'da şu anda iyi oynuyorum ama öne daha fazla katkı vermem gerek. Onu da geliştirmek istiyorum.

mehmet-can-aydin-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler