Trabzonspor'da 'MBS' planı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş ve Medicana Sivasspor maçlarından galibiyetle ayrılarak alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.    Şampiyonluk hesapları yaparak başladığı sezonda, alt sıralardan ku

Trabzonspor'da 'MBS' planı
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş ve Medicana Sivasspor maçlarından galibiyetle ayrılarak alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. 
 
Şampiyonluk hesapları yaparak başladığı sezonda, alt sıralardan kurtulmanın yollarını arayan Trabzonspor kritik viraja giriyor. Sırasıyla sahasında oynayacağı 3 maçtan 9 puan almayı hedefleyen Karadeniz ekibi, çıkışa geçerek alt sıralardan kurtulmak istiyor.
 
Trabzonspor, evinde oynayacağı ve 'MBS' planı adını verdiği Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş ve Medicana Sivasspor maçlarını kayıpsız geçerek rahat bir nefes almak istiyor. Teknik Direktör Hami Mandıralı, son 3 haftada yaşanan puan kayıpları nedeniyle camianın endişesini dikkate alarak futbolcularına önemli uyarılarda bulundu. Özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayan ve son vuruşlarda etkisiz kalan Trabzonspor'da, genç teknik adamın ileri uç oyuncularıyla yakından ilgilenerek bu bölge için alternatif geliştirmenin planları üzerinde durduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor