Markovic, Trabzonspor'a geliş sürecini anlattı! Her şey hızlı gelişti

Markovic, Trabzonspor'un antrenmanı öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'da Sırp futbolcu Lazar Markovic, kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Markovic'in açıklamarı şu şekilde;

"DEMREMDE BİZ ŞANSLIYDIK"

Aslında depremden önceki gece Antalya'daydık. Maç sonrası 2 gün iznimiz vardı. Antalya'da kaldık ve ailelerimizle zaman geçirdik. Şanslıydık. Deprem anında Gaziantep'te değildik. Maalesef birçok insan bu depremden etkilendi. Depremden etkilenen tüm insanların yanında olduğumu söylemek isterim.

"AVCI'YA TEŞEKKÜR EDERİM"

Sizin de bildiğiniz gibi Trabzonspor'a kiralık olarak geldim. Gaziantep FK'nın oyuncusuyum. Buraya çabuk adapte olmam konusunda arkadaşlarım yardımcı oldu. Hepsine teşekkür ediyorum.

Abdullah Avcı ve ekibine teşekkür ederim. Benim buraya gelmeme vesile oldular. Amacım sahada en iyisini vermek. Benim işim bu. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum açıkçası

"TRABZONSPOR'A TRANSFERİM HIZLI GELİŞTİ"

Deprem sonrası birçok oyuncu için kulüp bulmak zordu. Sadece kulüp bulmak değil, doğru kulübe de bulmak önemliydi. Benim için işler çabuk gelişti. Trabzonspor'dan teklif geldi. Hocamızla görüştüm. Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu ve taraftarının büyüklüğünü biliyordum. Benim için çabuk sonuçlanan bir anlaşma oldu."

"AMACIM EN İYİSİNİ VEREBİLMEK"

Her iki kanatta da oynayabiliyorum. Profesyonel bir futbolcu olarak nerede görev alırsam elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Amacım kulüp için en iyisini verebilmek.

Geriye dönüp baktığımda, genç halime bazı şeyleri yapmamamı söylerdim ancak şu anda mutluyum. Pişmanlıklarınız olabiliyor ancak gençliğin de verdiği faktörle o anda farklı şeyler düşünebiliyorsunuz.

Gaziantep FK ile devam eden sözleşmem var. Yaz geldiğinde onlarla oturup geleceğime dair konuşacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler