Trabzonspor'da Marin göz doldurdu

Trabzonspor'un sezon başında Chelsea'den kiraladığı Marin dün takımının ilk golünü attı, Okay'a da asist yaparak geceyi aydınlatan isim oldu.   Alman futbolcu maç sonrası, "Gerçekten kötü gidişatımız vardı. 4 haftadır galip gelemiyorduk. Bu seriyi kırma v

Trabzonspor'da Marin göz doldurdu
Trabzonspor'un sezon başında Chelsea'den kiraladığı Marin dün takımının ilk golünü attı, Okay'a da asist yaparak geceyi aydınlatan isim oldu.
 
Alman futbolcu maç sonrası, "Gerçekten kötü gidişatımız vardı. 4 haftadır galip gelemiyorduk. Bu seriyi kırma ve aşağıya giden trednimizi bitirmek istedik. Başkanımızın eşinin rahatsızlığı bizi demoralize etmişti. Bu galibiyet inşallah tüm camiayı güçlendirecektir" dedi.
 
Attı ve önledi
13. dakikada serbest vuruştan golü atan Marin büyük bir tehlikeyi de önledi. Takım gol sonrası komple yedek kulubesine koştu. Marin, tüm takımın kendi yarı alanında olduğunu fark edince hemen rakip alana geçti ve Sivas'ın maça başlayıp gol atmasını önlemiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor