Trabzonspor'da Larsen'den "ihtar" açıklaması! "Utanç verici"

Trabzonspor'un Danimarkalı oyuncusu Jens Stryger Larsen, kulübe ihtar çektiği iddialarına yanıt verdi.

Trabzonspor'da Larsen'den "ihtar" açıklaması! "Utanç verici"

Süper Lig ekibi Trabzonspor'un Danimarkalı futbolcusu Jens Stryger Larsen, bordo-mavili kulübe alacakları nedeniyle ihtar yolladığı iddialarına açıklık getirdi.

Larsen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Uygunsuz bir hikaye yazmak için adımı kullandılar. FIFA aracılığıyla kulübe baskı yapmak için herhangi bir talepte bulunmadım" ifadelerini kullandı.

Alacakları nedeniyle Trabzonspor’u FIFA'ya şikayet ettiği yönünde hakkında iddialar ortaya atılan Danimarkalı oyuncu Jens Stryger Larsen, ülkesinin basınına açıklama yaparak iddiaları reddetti.

Danimarka basınına konuşan futbolcu, alacaklarına yönelik Trabzonspor’a ihtar çekmediğini ve baskı yapmadığını ifade etti. Larsen açıklamalarında, "Uygunsuz bir hikaye yazmak için adımı kullandılar. FIFA aracılığıyla kulübe baskı yapmak için herhangi bir talepte bulunmadım. Hem kulüpte hem de ülkede durumun nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. Burada şimdiye kadar ki en büyük trajedilerden biri yaşandı ve ülke hala büyük ekonomik sorunlarla bunun acısını çekiyor. Bu nedenle, adımın bu şekilde kullanılması daha da utanç verici" dedi.

"KULÜBE İNANCIM VAR"
Danimarkalı savunma oyuncusu, kulüpte bir miktar alacağı olduğunu doğrularken "Kulübe inancım var ve maaşı muhtemelen yakın gelecekte alacağız. Kulübün zaten baskı altında olduğunu biliyorum. Başkan yeni ayrıldı ve onun yerine bir başkasının bulunması gerekiyor, ancak kulüp ayrıca biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu da açıkça belirtti. Kulübe bana para göndermesi için baskı yapmadım” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor