Trabzonspor'da Larsen'den duygusal veda!

Trabzonspor'da Larsen, bordo mavili takıma ve taraftarlara veda etti.

Trabzonspor'da Larsen'den duygusal veda!

Trabzonspor'da karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesh edilen Danimarkalı futbolcu Larsen, sosyal medya üzerinden veda mesajı yayımlandı.

Bordo mavili takımda güzel bir dönem geçirdiği ifade eden Larsen, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Ne yolculuktu ama! 1 buçuk yıldır bu takımın bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Şimdi yeni bir meydan okuma zamanı. Tüm takım arkadaşlarıma, taraftarlarımıza, kulüp çalışanlarına ve takımımızın çevresindeki insanlara teşekkür ediyorum. Tüm bunları mümkün kılan eski ve mevcut başkanımıza teşekkür ediyorum. Abdullah Avcı hocama bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Beni hep çok düşündün. Ailem ve kendi adıma teşekkür ediyorum"

Larsen'in Trabzonspor kariyeri

Temmuz 2022'de Trabzonspor kadrosuna katılan deneyimşi sağ bek, bordo mavili forma altında 62 resmi maçta görev yaparken 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler