Trabzonspor'da kurumsallaşma başlıyor!

Trabzonspor'da Muharrem Usta başkanlığa seçilmesinin ardından kulüpte önemli değişimler için adımlar atılmaya başlandı. Bordo mavili kulüpte kurumsal bir yapı oluşturmayı kafasına koyan Usta bu noktada en önemli adımı finansal yapı için attı. Usta, Trabzo

Trabzonspor'da kurumsallaşma başlıyor!

Trabzonspor'da Muharrem Usta başkanlığa seçilmesinin ardından kulüpte önemli değişimler için adımlar atılmaya başlandı.

Bordo mavili kulüpte kurumsal bir yapı oluşturmayı kafasına koyan Usta bu noktada en önemli adımı finansal yapı için attı. Usta, Trabzonspor'da finansal işlerin başına yönetimin dışından bir isim getiriyor.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre; Usta, kulüpte Finansal İşlerin Müdürü olarak Türkiye'nin en önemli bankacılarından biri olan Altan Şentürk'ü getiriyor. Son olarak Azerbaycan'da Yapı Kredi bankasının genel müdürü olarak görev yapan Şentürk bordo mavili kulüpte mali işlerden sorumlu profesyonel olarak görev yapacak.

altan-senturk.jpg

Altan Şentürk kimdir?

01 Eylül 1962 Trabzon doğumlu olan Şentürk, Trabzon Lisesi'nin ardından 1985 yılında İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Yüksek Lisans derecesini, 1993 yılında "Bankacılıkta Kredi Pazarlama" teziyle aynı üniversitenin “Para Banka” bölümünde tamamlayarak aldı.

1988 yılında Türk Ekonomi Bankası, Merkez Şube, Krediler bölümünde bankacılığa başladı. 1991'de TEB'de ilk MT grubuna seçildi ve bankacılığın satış grubuna geçti. Tekstilbank, Bank Ekspres, Finansbank ve Koçbank'ta toplam 10 yıl ticari Şube Müdürlüğü yaptı. 2007 yılında Yapı ve Kredi Bankası Perakende Bankacılık Bakırköy Bölge Müdürü oldu. 2010'dan itibaren İstanbul Anadolu Bölge Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. Trabzonspor kongre üyesidir. İngilizce ve Almanca bilen Altan Şentürk, evli ve bir çocuk sahibidir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler