Trabzonspor’da küfür tartışması

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Onur alana (havalimanına) gidiyor, taraftar karşılıyor ve o taraftarlar benim ölmüş hacı anneme küfrediyor” demesiTemiz Futbol eylemleri yaparak adını duyuran 8 ülkeden fazla noktada ve UEFA CAS binal

Trabzonspor’da küfür tartışması
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Onur alana (havalimanına) gidiyor, taraftar karşılıyor ve o taraftarlar benim ölmüş hacı anneme küfrediyor” demesi
Temiz Futbol eylemleri yaparak adını duyuran 8 ülkeden fazla noktada ve UEFA CAS binaları önünde şikeye karşı protesto gösterileri yapan bordo mavili İbrahim Ertürk yeniden gündeme getirdi.
 
Bu sözlerine tepki gösteren taraftarlar, “Sen milletin anasına küfretmedin mi? Duygu sömürüsü yapma!” diye seslendiler. 
 
O olayda İbrahim Ertürk TFF seçimlerinde Demirören’i desteklediği için Hacıosmanoğlu’na telefonundan eleştiri SMS’i göndermiş sonra 2 kez telefonda konuşmuş ardından da Hacıosmanoğlu kendisini tekrar arayarak ağır küfürler etmişti. Ertürk, sosyal medya hesabından olayı şöyle duyurmuştu; “Ben şike mücadelesine ölmüş anama-avradıma küfür ettirmek için mi yaptım? Seni kınıyorum İHO. Sana yazıklar olsun.”
11791769_1004362479658232_685696521_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler