Trabzonspor'da kritik gün! Her şey bugün netleşecek

Trabzonspor'da teknik direktör konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonspor'da kritik gün! Her şey bugün netleşecek

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'un başına geçen Nenad Bjelica, bordo mavili takım ile yol ayrımında.

Hırvat teknik adam yönetimindeki Trabzonspor, sezona beklentilerin uzağında bir başlangıç yaparken, 8. hafta sonunda lider Fenerbahçe'nin 12 puan gerisinde kaldı.

Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası olağanüstü toplantı kararı alan ve Bjelica ile yolların ayrılması konusunda hem fikir olan Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı ismini gündemine aldı.

GÖRÜŞMELERE HIZ VERİLDİ

Bordo mavili yönetimin, Bjelica ve avukatı ile fesih görüşmelerini hızlandırdığı ifade edilirken, Hırvat teknik adam ile yollar ayrıldığı an Abdullah Avcı ile son detaylar görüşülecek.

Gün içinde fesih anlaşmasını sonlandırmayı amaçlayan Trabzonspor yönetimi, bugün olmadığı takdirde en geç Çarşamba gününe kadar teknik adam bilmecesini çözüp, milli ara dolayısıyla verilen 5 günlük izin sonrası yapılacak ilk antrenmana yeni teknik adamı ile çıkmak istiyor.

BJELİCA İLE 1.50'LİK ORTALAMA

Trabzonspor'un başında 16 maça çıkan Bjelica, 8 galibiyet ve 8 mağlubiyet elde etmişti. Trabzonspor, Bjelica ile 16 maçta 1.50'lik puan ortalaması tutturabilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler