Trabzonspor'da Kouassi ve Emrehan'a imza töreni!

Trabzonspor'da Emrehan ve Kouassi için imza töreni düzenlendi

Trabzonspor'da Kouassi ve Emrehan'a imza töreni!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor yeni transferler Kouassi ve Emrehan Gedikli için imza töreni düzenlendi. 

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katıldığı imza töreninde ilk olarak Ağaoğlu açıklamalarda bulunurken şu ifadeleri kullandı;
Son olarak aramıza katılan Emrehan akrdeşimizin ve Gervinho’nun sakatlığının hemen sonrasında hocamızın talebi doğrultusunda transfer ettiğimiz ancak Afrika Uluslar Kupası’nda oynadığı için aramıza geç katılan Kouassi’nin imza töreni için birlikteyiz. Kouassi hocamızın uzun zamandır izlediği hatta yaz transfer döneminde de adı gündeme gelen ancak Gervinho’nun sakatlanması sonrası gerçekleştirdiğimiz bir transfer. Katkı yapacağına inandığımız bir kardeşimiz. Denizlispor maçında da herkesin beğenisini kazanan doğru bir oyuncu olduğunu kısa sürede ispatlamış bir futbolcumuz. İnşallah Trabzonspore forması altında büyük başarılara ulaşacak.

Emrehan Kardeşimi izleme ekibinmi,zin 7-8 senedir izlediği bir oyuncu. Kendisini Leverkusen’de bu kadar erken A takıma çıkacağını beklemiyoduk. Birtaz daha erken davransak daha ucuza alabilecktik ama gösterdiği performansıla A takıma çıkınca bize biraz yüksek bir bonservis bedeline mal oldu. Burada Leverkusen kulübüne katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. İleriye dönük planlamamız içerisinde çok önemli olduğunu düşündüğümüz bir oyuncumuz. Yerli oyuncu olarak TFF’nin kararını da düşünürsek yaptığımız genç transferlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Hocamız ve yönetim olarak çok önem veriyoruz. Aynı zamanda Trabzonlu. Kendisinden beklentilerimiz çok fazla. Takıma katkı vereceğine inancımız tam. 
Ağaoğlu’nun ardından açıklamalarda bulunan Kouassi “Burada olmamı sağlayan ve beni isteyen herkese teşekkür  diyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Geldiği andan itibaren burada büyük bir aile gördüm ve bu ailenin parçası olmaktan çok mutluyum. Umarım hep birlikte sezon sonunda şampiyonluk kutlayacağız. Kulübümüzün hem Süper Lig’de hem Avrupa’da daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.”  Dedi.
Emrehan Gedikli ise  “Hocamıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Trabzonluyum, memleketime geldim. Duyularımı anlatmak çok zor benim için. Çok büyük bir aile var burada. Büyük hedeflerle buraya geldim. Bir sene değil birkaç sene peş peşe şampiyonluk istiyoruz. Takıma gollerle katkı vermek istiyorum.” Şeklinde konuştu.

FORMA GELENEĞİ BOZULMADI
Gelenek haline gelen yeni transferlere forma satışını yine gerçekleştiren Ağaoğlu, Kouassi’ye 1061, Emrehan ise 61 forma sattı. Konuyla ilgili konuşan Ağaoğlu “Bu konu hakkında bazı eleştiriler okudum ama futbolcularımız da bu ailenin bir parçası. 35-40 bin forma sattık onlara. Toplamda ise 165 bin forma sattık. Formaların yüzde 15’ini futbolcuların aldığı yerde taraftarların daha fazla ilgi göstermesi gerekir. Yoksa sokağa inerim sokakta yakaladığım herkese forma satarım. Bu transferlerin hiçbirisi az paralara yapılmıyor. Ciddi paralar harcıyoruz. Elimizdeki önemli değerlerden biri de TS Club ürünleri. Camiamız maç biletlere olduğu kadar ürünlere de ilgi göstermeleri gerekir. 10-12 yaşlarında minik bir kardeşimizi gördüm TS Club’den çıkarken bir çift eldiven almış “Başkanım param bu kadarına yetti bunu aldım” dedi. Trabzonspor’u büyük yapan da bu. Dün sosyal medyada da vardı, gözü yaşlı, son derece şık giyimli, kafasında şapkasıyla ve tertemiz mendiliyle gözlerinin yaşını silen 77 yaşındaki taraftarına kadar aidiyet duygusu olan bir camianın bireyleriyiz. Bundan başkan olarak gurur duyuyorum.” Dedi.

Ağaoğlu son olarak kendi ağzından yazılan sosyal medya paylaşımlarını yalanlayarak şöyle konuştu;
Sosyal medyada benim ağzımdan ifadelerle paylaşılan bir haberle ilgili konuşmak istiyorum. “Ahmet Ağaoğlu önümüdeki 5 sene 3 şampiyonluk alıp ikinci yıldızı göğsümüze takacağız dedi” gibi ifadeler paylaşılıyor. Bunlar bana ait değil. Bunları gündeme getiren arkadaşların heyecandan istekten dolayı yaptıklarını tahmin edebiliyorum. Ama bunu bir spor adamının söylemesi mümkün değil. 11 maç kalıp en yakın rakibiyle 14 puan fark olmasına rağmen her şey bitmedi , daha çok erken diyen bir başkanının önümüzdeki 5-10 seneye ambargo koyması mümkün değil. Taraftarlarımız şundan emin olabilirler önümüzdeki 3-5 sene Trabzonspor artık her yıl şampiyonluk yarışının içinde olacaktır. Artık o sabır sınırını aştık. Yarışın içinde olmak her yıl şampiyon olacağız anlamına gelmez. Trabzonspor her zaman etik kuralları içinde rakiplerine saygı gösterip mücadelenin içinde yer alır. Aynı disiplinle gelecek yıl da takip ettiğimiz durumda şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Çünkü bizimle birlikte her yılı bir çok takım yarışacaktır. Bunun bilincinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu oturmuş kadro, istikrar ve camiamızın desteğiyle bu yarışta en büyük motivasyonumuz olacaktır. 
Bu sezon ile ilgili de henüz gerçekten hiçbir şey bitmedi. Önümüzde 11 maç 33 puan var. Hocamız oynattığı futbolla sabır kelimesinin ne anlama geldiğini herkese öğretti. Matematiksel olarak bu yarış bitinceye kadar şampiyon olmuş gibi davranmak yerine her maçtan keyif ve zevk alalım. Çok dikkatli olalım biraz daha sabredelim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor