Trabzonspor’da köstebek avı başladı

Trabzonspor’da ligde oynanan Gençlerbirliği karşılaşması öncesi Cumhurbaşkanı ziyaret talebinin geri çevrilmesinin yankıları sürerken basına sızan belgenin kim tarafından sızdırıldığının araştırıldığı iddia edildi.Deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçı ö

Trabzonspor’da köstebek avı başladı

Trabzonspor’da ligde oynanan Gençlerbirliği karşılaşması öncesi Cumhurbaşkanı ziyaret talebinin geri çevrilmesinin yankıları sürerken basına sızan belgenin kim tarafından sızdırıldığının araştırıldığı iddia edildi.

Deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçı öncesi Köksal Güney imzalı Cumhurbaşkanlığı’na gönderilen izin yazısının basına yansımasının ardından Bordo-Mavili yönetim bu belgeyi sızdıran kişiyi bulmak için yoğun bir çaba harcadığı iddia edildi.

Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte yaşanan skandal olay köstebek iddialarını bir kez daha gündeme getirirken bir türlü deşifre edilemeyen köstebeğin ne zaman ortaya çıkacağı merak konusu oldu.

Bordo-Mavili renklere gönül veren taraftarlar açıklamalarında madem 4. Büyük kulübüz neden bu tür hadiselerle karşı karşıya kalıyoruz profesyonellik deniliyor ama amatör işler yapılıyor ve rezil ediliyoruz yorumu yapıldı.

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney bizim böyle bir talebimiz olmadı açıklamasının ardından Cumhurbaşkanlığına gönderilen randevu talep yazısı ortaya çıkmıştı.

 

157679.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor