Trabzonspor, Süper Lig’in 14. haftasında cumartesi günü sahasında konuk edeceği Konyaspor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde başladı.
Antrenman öncesi sakat ve takımdan ayrı çalışan oyuncuların durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. Buna göre;
Sağ uyluk gerilmesi yaşayan Folcarelli'nin tedavi sürecine başlandı. Radyolojik incelemenin tamamlanmasının ardından tedavi programı planlanacak.
Diğer yandan, Okay, Pina, Baniya ve Onuralp Çevikkan bireysel salon çalışmalarına devam ediyor.
Savic ve Erol Can Çolak, fizyoterapiye başladığında, çalışmalarını bireysel salon antrenmanlarıyla sürdürecek.
Nwakaeme, atletik performans antrenörü ve fizyoterapi desteğiyle birlikte bireysel salon ve saha çalışmalarını yürütürken, Salih Malkoçoğlu da aynı şekilde programını sürdürüyor. Taha Emre de bireysel salon ve saha çalışmalarıyla, hazırlıklarını tamamlıyor.
Kaynak:Haber61