Trabzonspor'da Konya analizi

Trabzonspor’da yarın oynanacak Konyaspor maçı için teknik heyet de en az futbolcular kadar, hatta belki daha fazla mesai harcıyor.   Teknik direktör Şota’nın kurmayları Osmanlı yenilgisinden sonraki süreci adeta Konyaspor’u ezberleyerek geçirdi. Yeşil-Bey

Trabzonspor'da Konya analizi
Trabzonspor’da yarın oynanacak Konyaspor maçı için teknik heyet de en az futbolcular kadar, hatta belki daha fazla mesai harcıyor.
 
Teknik direktör Şota’nın kurmayları Osmanlı yenilgisinden sonraki süreci adeta Konyaspor’u ezberleyerek geçirdi. Yeşil-Beyazlı ekibin bütün maçlarını analiz eden Bordo-Mavililer’in teknik ekibi, edindiği izlenimleri ve olası oyun stratejilerini Şota ile paylaştı. Yarın yapılacak olan son taktik provada da teknik direktör Şota’nın Konya şifrelerini öğrencileriyle paylaşacağı öğrenidi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor