Trabzonspor'da kontrat sıkıntısı!

Trabzonspor'da kendilerine kulüp bulmaları istenen Uğur Demirok, Fatih Atik, Soner Aydoğdu ve Yatabare gibi isimlerle ilgili Sportif Direktör Süleyman Hurma açıklamalarda bulundu. Hurma futbolcuların kontratları nedeniyle kulüpten ayrılmak istemediklerini

Trabzonspor'da kontrat sıkıntısı!

Trabzonspor'da kendilerine kulüp bulmaları istenen Uğur Demirok, Fatih Atik, Soner Aydoğdu ve Yatabare gibi isimlerle ilgili Sportif Direktör Süleyman Hurma açıklamalarda bulundu.

Hurma futbolcuların kontratları nedeniyle kulüpten ayrılmak istemediklerini söyledi. Bu sezon uygulamay konulan 28 oyuncu kuralı nedeniyle bu futbolcuların gitmesi gerektiğini belirten Hurma "Bu sezon uygulamaya konulan  kriterler doğrultusunda kadroya en fazla 28 oyuncu yazabiliyoruz. Bazı kriterler uymazsa 28 de yazamıyoruz. Buradaki tüm oyuncuları kaliteli olarak görüyoruz. Ancak burada bir teknik ekip var ve alınan kararlara saygı gösterilmesi gerekiyor. Son dönemlerde futbol biraz farklılaştı. Türkiye'de insanlar daha iyi kontratrları varsa daha iyi kontrat bulamzsa gitmek istemiyor." dedi.

Hurma ayrıca bu oyunculara 1461'de futbol oynayabileceklerini ilettiklerini söyleyerek "Kendilerine tebligat ulaştırdık. Artı olarak aynı kontrat şartlarında 1461'de forma giymelerini önerdik. Eğer gitmezlerse kontratları gereği burada idmanlarını sürdürebilirler. Daha fazlasını yapmak şuan itibariyle pek mümkün değil. Ayrıca primler ödendi, kasalar doldu gibi ifadelerin söylenmesini ben hoş bulmuyorum. Bunlar gereksiz şeyler, önceki maç primlerini de perşembe günü ödeyeceğiz." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler