Trabzonspor'da kongre sesleri

Trabzonspor’da TFF başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yaptığı skandal hamleyle birlikte Yıldırım Demirören’i desteklemesi yönetimin iyice suyunu ısıttı. Camia ve taraftarlar arasında yönetimin kredisi kalmazken artık gözler alınacak istifa ve k

Trabzonspor'da kongre sesleri

Trabzonspor’da TFF başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yaptığı skandal hamleyle birlikte Yıldırım Demirören’i desteklemesi yönetimin iyice suyunu ısıttı.

Camia ve taraftarlar arasında yönetimin kredisi kalmazken artık gözler alınacak istifa ve kongre kararına çevrildi. Yönetimin bir an önce kulübün önünü açması ve yeni geleceklere yol vermesi gerektiği kaydedilirken Hacıosmanoğlu yönetiminin kulübe verdiği zararın neresinden dönülürse kar olacağı dillendiriliyor. Yönetimin koltuk sevdası yüzünden kongre kararını ertelediği söylenirken taraftarlar ise Hacıosmanoğlu ve yöneticilerinden artık dik duruş beklediklerini vurguladı.

Öte yandan yaşanan depremin üstünü örtmek için yönetimin transfere sarılarak uçuk meblağlar harcama ihtimali bir başka tehlike olarak görülüyor.

SON GÜNLERDE NELER YAŞANDI?

Bordo mavili kulüpte TFF seçimleriyle başlayan kriz istifalarla boyutunu arttırırken mevcut yöneticilerin açıklamalarıyla da sinirler iyice gerildi.

Trabzonspor’da Köksal Sadıklar, Ahmet Emre Turan, Ömer Demir ve Seyfettin Kahyaoğlu’nun dik duruş göstererek istifa etmesinin ardından başta İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere Yakup Aslan, Ali Kemal Başaran, Ali Uzunay ve Abdi Serdar Üstünsalih’in üzerinde yoğunlaştı.

İşte adım adım yaşananlar;

164066.jpg

164198.jpg

asaaa.jpg

164479.jpg

164547.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler