Trabzonspor'da kongre heyecanı! - Canlı Yayın

Trabzonspor Seçimli Olağan Genel Kurulu yapılıyor.

Trabzonspor'da kongre heyecanı! - Canlı Yayın

Trabzonspor Kulübü 78. Olağan Genel Kurulu yapılıyor.

Hayri Gür Spor Salonu'nda iki gün sürecek genel kurulda mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu, seçime tek aday olarak girecek.

Bordo-mavili kulübün 78. olağan genel kurulunda 47. yönetim kurulu seçilecek. Genel kurulda, 9 bin 353 üyenin oy verme hakkı bulunuyor.

Trabzonspor'un 8 Nisan 2018'de yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçildikten sonra 2 Aralık 2018'deki olağan genel kurulda 3 yıl için tekrar bu göreve getirilen Ahmet Ağaoğlu, hafta sonu 1335 günlük süreyi tamamlayacak.

Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

Asil üyeler: Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Müminhan Bilgin, Yalçın Orhan, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Kibar Yaşar Güven, Serdar Ekrem Şirin, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacı Haliloğlu, Şemsettin Hancı.

Yedek üyeler: Lokman Sadıklar, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, Vahap Öztel, İbrahim Tüfekci, İbrahim Aydın.

Genel Kurulu Haber61 TV'den canlı olarak takip edebilirsiniz.

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

DİVAN KURULU OLUŞTURULDU

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu Genel Kurul Divanı için önerilen isimleri üyelerin onayına sundu ve Olağan Genel Kurul Divanı Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen Başkanlığında oluşturuldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında Divan Başkanı Ali Sürmen yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Arzu ederdik bugün şampiyonluğa giden takımın taraftarları bu salonda daha çok olsunlar. Tek liste nedeniyle gelemeyen arkadaşlarımızın bir şeye dikkat etmesi lazım. Protokole bir bakın. Ahmet Celal Ataman başkanımızı öne çıkarır mısınız? Ataman Başkanım bu yaşında hiçbir genel kurulu kaçırmamıştır. Kendisini hassasiyetinden dolayı kutluyorum sağlıklı ömürler diliyorum. Bu genel kurulda aday olacak listelerin Divan’a iletilmesini bekliyoruz."

FAALİYET VE DENETLEME RAPORLARI OKUNDU

Daha sonra Kulüp Müdürü Sinan Zengin Kulüp faaliyet raporunu okurken Denetleme kurulu raporu da okundu.

AHMET METİN GENÇ KONUŞTU

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yaptığı konuşmada "Olması gerektiği gibi tek liste ile kongre yapıyoruz. Kongreye katılma hakkı olan delegelerimizin çok azı burada ama inanıyorum ki bu üyeler oynanacak maça katılarak takımımıza destek vereceklerine inanıyorum. Çok hoşgörülü birleştirici ve bütünleştirici bir Divan başkanımız var. Teşekkür ediyorum. Çok kıymetli bir başkanımız var. Öyle bir eforu ortaya koydu ki 3 sene boyunca takımımız hep şampiyonluk yolunda adımlar attı. İnşallah bu gayretle 8. Şampiyonluğumuza ulaşacağız. Çok kıymetli bir hocamız var. Göreve geldiğinden beri bu şehir ile bütünleşen ve çalışmaları il adeta futbol dersi veren bir isim. Çok iyi bir takımımız var. Sıralamada önde olan bir takımımız var. Allah nazardan saklasın. Böyle bir ortamda kongremizi yapıyoruz. Kongreler dinamik ortamlardır. Bu şehrin evladı olarak, bu şehrin sportif altyapısına büyük katkı sağlayan Mehmet Atalay’ın da adaylıktan çekilmesini kutluyorum. Böyle Trabzonsporluluk lazım. Mardin Trabzonsporlular dernek başkanımız şu anda yönetim kurulu üyelerimiz arasında. Bu çok kıymetli bir davranış. Şu anda Trabzonspor Türkiye’nin en anlamlı sivil Toplum örgütüdür. Ayrıca kıymetli Ertuğrul Doğan kardeşime çok teşekkür ediyorum. 15-20 gün önce Mardin’e batmana muşa gittim. Oradaki Trabzonsporluluğu gördüm. Herkeste Trabzonspor forması gördüm. İnşallah bu yolculuğu Şampiyonlukla taçlandıracağız. Bu uğurda bu güzide kulübün taraftarı ve kongre üyesi olmaktan iftihar duyuyorum.İnşallah güçlü taraftarımızla 9.10 şampiyonluklara yürümek dileğiyle Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nu ve yönetimini kutluyorum. Başarılar dilerim" dedi.

MEHMET ATALAY KONUŞTU

Genel Kurulda konuşan Mehmet Atalay şınları söyledi;

"Trabzonspor sadece spor kulübü değil, Türk Futbolunun lokomotifidir. Dünyanın çeşitli takımlarında oynayan futbolcuları, sürekli çile çekerek takımının peşinden koşan taraftarlarıyla, altyapısı ve yetenekli çocuklarıyla çok önemli kulüp. Çok önemli başarılar yaşadık o başarılar artarak devam etmeli. Çok fazla hakkı yendi. Sabırla bugün gelinen noktada çok büyük bir puan arkıyla takımımız şampiyonluğa gidiyor. Ben hocamızı yönetimimizi ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Pek çok tesisi bu şehre kazandırdık. Trabzonspor bu projelerden çok daha hızlı yürüyor bunu gururla seyrediyoruz. 200 Bin kişilik stadı doldurmasından endişe edilen bir durumdan 40 bin kişilik stada sığamaz bir duruma geldik. Türkiye’nin her tarafına gittik gezmediğimiz vilayet yok. Her yerde dünyanın her tarafından Trabzonspor derneklerinde çok önemli görüşmeler yaptık. Eminim ki Trabzonspor’un maçlarını dakika dakika heyecanla izliyorlar Çok kıymetli bir hocamız var. Eskiden beri tanırım. Bu zamana kadar yaptıklarıyla hocamız bu sorumluluğu taşıyabilecek bir insan. Bu büyük puan farkına rağmen itidalli davranmasını olumlu buluyorum. Hafta hafta dikkat edilmesi gereken bir dönem. Bu bütünde bizde elimizi taşın altına kıymak için biz de takımımız hocamız yanındayız. Her evden bir futbolcunun çıkacağı o kadar yetenekli bir yöredeyiz. Özkan Sümer Akademisi için tebrik ediyorum. Çok kıymetli, üniversitemiz hocalarımıza var. Yusuf yazıcıların Abdülkadirlerin sayısını artırmalıyız. Bununla hem para kazanırız hem de kulübümüz başarıdan başarıya koşar. Trabzonspor’un dünyanın her yerinde şampiyon olacak potansiyeli var. Bu coşku varken projeleri uygulamak daha kolay olur. Bütün Trabzonluların kenetlenmeye başladığı bir dönemde destek istenecek bütün camia yönetime destek verir ve Trabzonspor’u dünya kulübü yapacak bir duruma getirebiliriz. Gelin bu işi yapın bizde her aşamasında size destek olalım. İstediğiniz araziyi alıp istediğiniz projeyi yapabileceğiniz bir dönemden geçiyoruz. Bizde sizlere sonsuz destek olalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor