Trabzonspor’da kırmızı kart gören oyunculara ceza verilecek mi?

Ali Rıza Egemen Haber61’e konuştu.

Trabzonspor’da kırmızı kart gören oyunculara ceza verilecek mi?

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor yöneticisi Ali Rıza Egemen Haber61’e açıklamalarda bulundu.


Egemen yaptığı açıklamada “Otoritelerin en iyi kadro olarak değerlendirilen bir kadronun aldığı sonuçların beklenen sonuçlar olmadığının hocamızda farkında. Son 4-5 aydır toplantılarımızı başkan fiziki olmasa da telekonferansla yapıyoruz. Bu olağan bir toplantı” dedi.

Kayserispor maçı ile ilgili konuşan Egemen, “Oynanmadan maç kazanılmıyor. Bir güven geldi. Kalite açısından bir sorunu yok kadromuzun. Kenar yönetimi açısından da bir kaliteyi yakaladığımızı düşünüyoruz. Bekleyelim bakalım iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyoruz. Müsabakadır bu3 sonucu olan bir karşılaşma oynayıp göreceğiz” şeklinde konuştu.

Egemen, kırmızı kart gören oyunculara bir ceza verilip verilmeyeceği ile ilgili soru üzerine “Şuanda kırmızı kart gören oyuncular için bir ceza düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor