Trabzonspor’da kiralık planı

Trabzonspor gelecek yılda kiralık gönderilen oyuncuların bir çoğunu kadroda düşünmüyor.

Trabzonspor’da kiralık planı
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da gelecek sezonun planlaması şimdiden başlarken kiralık gönderilen oyuncuların akibeti de yavaş yavaş netleşmeye başlıyor.

Bordo-Mavili takım bir yandan Avrupa kupalarına katılma adına ligde seri galibiyetler hedeflerken diğer taraftan gelecek sezonun yapılanması ve şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturma adına girişimler sürüyor.

Ramil Sheydaev, Bahadır Gündoğdu, Abdulkadir Parmak, Sefa Yılmaz, Muhammet Beşir, Kurtuluş Yurt, Musa Nizam, Aykut Demir, Batuhan Artaslan, Ramazan Övüç, Cafer Tosun, Muhammet Demir, Batuhan Artaslan, Savaş Çakır ve
Melih Kabasakal’ı başka kulüplere kiralayan Bordo-Mavili kulüp bu oyunculardan bir çoğunu şampiyonluğa oynayan kadro kurmak adına değerlendirmeyeceği iddia edildi. Oyuncularla ilgili son kararı teknik heyet ve yönetimin vereceği önümüzdeki sezon kadroda direkt oynayacak oyunculara yatırım yapmayı planlayan yönetim transfer temaslarını bu doğrultuda sürdürüyor.

Öte yandan kadroda kendine şans bulamayan Ibanez'in de sezon sonu gönderilmesi planlanıyor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler