Trabzonspor'da karar verildi! Gidecekler listesi hazırlandı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, yola devam edilmeyecek oyuncular için raporu hazırladı.

Trabzonspor'da karar verildi! Gidecekler listesi hazırlandı

Trabzonspor, önümüzdeki yaz transfer dönemine ciddi bir yapılanma sürecine girecek. Kulüp, yabancı oyuncu kontenjanının gelecek sezon itibarıyla 12'ye düşecek olmasına uyum sağlamak için kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlıyor. Mevcut durumda, kiralıktan dönmesi beklenen oyuncularla birlikte takımın 13 yabancı oyuncusu bulunuyor ve bu oyuncuların neredeyse yarısıyla yolların ayrılması öngörülüyor.

Takım, defans, orta saha, kanat ve forvet mevkilerinde yeni transferlerle güçlenmeyi hedefliyor. Özellikle Hırvat sol bek Barisic ile anlaşmanın yakın olduğu belirtiliyor. Yabancı oyuncu kontenjanının daralmasıyla, teknik direktör Abdullah Avcı'nın planlamalarında yer almayan isimler arasında Benkovic ve Pepe gibi kiralık oyuncuların yanı sıra Fountas, Gomez, Kourbelis, Teklic ve Lahtimi gibi farklı kulüplere kiralanan oyuncular da bulunuyor. Trabzonspor yönetimi, transfer politikasını bu doğrultuda şekillendirerek takıma yeni ve etkili isimler kazandırmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor