"Trabzonspor'da kara bulutlar dağılacak"

Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta, kongre süreciyle ilgili önemli mesajlar verdi. Usta, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, şu ifadeleri kullandı: "Trabzonspor için hiçbir şart öne sürmeden şahitler huzurunda verdiğim açık çek, başkan

"Trabzonspor'da kara bulutlar dağılacak"
Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta, kongre süreciyle ilgili önemli mesajlar verdi. Usta, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, şu ifadeleri kullandı: "Trabzonspor için hiçbir şart öne sürmeden şahitler huzurunda verdiğim açık çek, başkanlık sevdası uğruna defalarca reddedilmişse merak edilen soru; milyonlarca Trabzonspor taraftarının geleceğinin nasıl teminat altına alınacağı konusudur. Diğerleri teferruattır. Beraber yöneteceğimiz güçlü bir Trabzonspor inşa ederek çocuklarımızın gurur duyacağı bir geleceği tekrar yakalayacağız. Evet, sizlerle başaracağız." 
 
Sonuna kadar varız 
Usta, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Sizlerin vereceği destekle kulübümüz herkesin gurur duyacağı bir noktaya kesinlikle ama kesinlikle gelecektir. Rahat olun, gelecek kaygılarınızın farkındayız. İnanınki bir gün bu kara bulut dağılacak. Geçmişin ışığıyla kimseyi dışlamadan, her türlü hesabı yaparak sizlere güvenerek bu yola çıktık. Trabzonspor'un bunca sorunu varken tüzükte olmayan bir konuyla bir gün daha geçti. Trabzonspor için fedakarlıksa dün de yarın da sonuna kadar varız." 
muharrem-usta.jpg
 
Bugün başvuracaklar 
Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta yapılacak kongresinde başkan adayları Celil Hekimoğlu ve Tahsin Usta'nın yanı sıra başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta bugün Divan Başkanlık Kurulu'na başvuracak. Başkanlık için adaylık başvurusunda bulunmak isteyen adayların 150 kongre üyesinin ıslak imzasıyla Divan Başkanlık Kurulu'na gitmesi gerek. 
 
Liste çalışmaları sürüyor 
Bu arada başkan adaylarının liste çalışmaları da devam ediyor. Celil Hekimoğlu'nun listesinde Davut Yurttaş, Hüseyin Örs, Bekir Bülbüloğlu, Ali Kemal Denizci ve Alper Bektaş'ın olması kesinleşti. Bugün adaylığını resmen açıklaması beklenen Muharrem Usta'nın listesine de Yusuf Ziya Yılmaz, Ahmet Çubukçu, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Mustafa Beyazlı ve Suat Şen'i alacağı öğrenildi. Usta'nın camiayı kapsayan bir liste yaptığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor