Trabzonspor'da kampın yıldızı o oldu!

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Hollanda’da geçiren Trabzonspor’da kampın yıldızı, tartışmasız teknik direktör Şota Arveladze oldu. Gürcü çalıştırıcı, futbolcuları ve taraftarlara pozitif yaklaşımıyla tam not aldı.ŞOV YAPMAYI İHMAL ETMEDİAntrenman

Trabzonspor'da kampın yıldızı o oldu!

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Hollanda’da geçiren Trabzonspor’da kampın yıldızı, tartışmasız teknik direktör Şota Arveladze oldu. Gürcü çalıştırıcı, futbolcuları ve taraftarlara pozitif yaklaşımıyla tam not aldı.

ŞOV YAPMAYI İHMAL ETMEDİ

Antrenmanlarda sık sık çevresiyle şakalaşan, ancak özellikle taktik çalışmalarında sert tavrıyla dikkat çeken teknik direktör Şota, futbol topunu ne kadar çok sevdiğini de her fırsatta gösterdi.

Özellikle foto muhabirlerinin olduğu bölümde top sektiren, kaleye şut çeken Gürcü teknik adam, "Takımı çalıştırıyorum ama size de malzeme vermeyi ihmal etmiyorum" diyerek gazetecilerle şakalaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler