Trabzonspor'da kadro sıkıntısı!

Galatasaray maçında 4 oyuncusu kırmızı kart gören Trabzonspor, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro sıkıntısı yaşıyor. Camia, hakem Deniz Ateş Bitnel'in verdiği kararlar sonrası yaşanan gelişmelere odaklanırken, Teknik Direktör Hami Mandıra

Trabzonspor'da kadro sıkıntısı!
Galatasaray maçında 4 oyuncusu kırmızı kart gören Trabzonspor, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro sıkıntısı yaşıyor. Camia, hakem Deniz Ateş Bitnel'in verdiği kararlar sonrası yaşanan gelişmelere odaklanırken, Teknik Direktör Hami Mandıralı ise Osmanlıspor maçına nasıl bir kadro ile çıkacağını düşünüyor. 
 
Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında deplasmanda oynadığı Galatasaray maçında 4 oyuncusu kırmızı kart gören Trabzonspor, 27 Şubat Cumartesi günü sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşıyor. Galatasaray - Trabzonspor müsabakasının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in verdiği kararlar sonrası yaşanan gelişmelere odaklanan bordo-mavili camiada Teknik Direktör Hami Mandıralı, cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle kadro oluşturmakta zorlanıyor. Cezalı ve sakat 10 oyuncunun forma giyemeyeceği müsabakada genç teknik adamın zorunlu olarak genç oyunculara forma vermesi bekleniyor.
 
TRABZONSPOR DAĞILDI
 
Sakat oyuncuları nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, hakem Deniz Ateş Bitnel'in Galatasaray maçında vermiş olduğu kararlar sonrası adeta dağıldı. Başkan Muharrem Usta, yöneticiler, futbolcular ve çalışanların Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PDFK) sevk edildiği bordo-mavililerde, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Özer Hurmacı, Aykut Demir, Cavanda, Salih Dursun'un yanı sıra Akhisar Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kart ile 3 maç ceza alan Douglas da Osmanlıspor maçında forma giyemeyecek.
 
Cardozo, Mehmet Ekici, Güray ve Okay Yokuşlu'nun tedavileri devam ederken, sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyen Aytaç Kara'nın durumu ise hafta içinde yapılacak olan çalışmalarda netlik kazanacak. Teknik Direktör Hami Mandıralı ise sağlık ekibinden sakat oyuncular hakkında sürekli bilgi alırken, hafta içinde yapılacak olan çalışmalarda sakatlık yaşanmaması için herkesin dikkatli olmasını istedi.
 
EKSİKLER MANDIRALI'YU ZORLUYOR
 
Trabzonspor Teknik Direktör Hami Mandıralı, takımı içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten çıkarmanın yollarını aradığı sırada Galatasaray maçında yaşanan hakem faciası nedeniyle daha da zorlanmaya başladı. Genç teknik adam yaşanan gelişmelerden takımı uzak tutmaya çalışsa da eksik oyuncular nedeniyle Osmanlıspor maçına yönelik yapacağı teknik ve taktik çalışmalarda güçlük yaşıyor.
 
Camia, Deniz Ateş Bitnel'in vermiş olduğu kararlar sonrası yaşanan gelişmelere odaklanırken, Hami Mandıralı ise Osmanlıspor karşısına nasıl bir kadro ile çıkacağını kara kara düşünüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler